De ce ai accesa founduri europene?

Exista momente in evolutia personala si profesionala a fiecarei persoane, in care principalul scop, caruia i se substituie toate celelalte, este nevoia de independenta. Doar astfel avem posibilitatea sa ne punem in valoare capacitatile, sa ne depasim limitele si sa ne gasim locul in societate, acolo unde ne putem face cel mai utili si cei mai performanti.

Pentru orice inceput e nevoie insa si de o investitie initiala, suma care poate fi mult diminuata prin accesarea fondurilor europene. La pachet vine si o previzionare obiectiva a primilor 5 ani ai afacerii, o informare exacta si corecta cu privire la toate aspectele de luat in considerare, o monitorizare corecta din partea unor institutii al caror rol este acela de a ajuta si nu de a mai colecta niste taxe.

O afacere inceputa cu fonduri europene are toate sansele nu doar sa supravietuiasca, ci si sa se dezvolte armonios pe parcurs, creand astfel locuri de munca in comunitate si asigurand beneficiarului resurse financiare si un standard de viata decent, direct proportional cu nivelul muncii depuse.

Accesarea acestor fonduri este un proces standard, cu etape bine definite, pe parcursul carora potentialul beneficiar este continuu informat cu privire la stadiul dosarului, corectitudinea acestuia si, ulterior, modul de finantare si de achizitie.

Este metoda prin care in intreaga Europa s-au dezvoltat afaceri de familie prospere, s-au dezvoltat si modernizat linii de productie, s-a adus la zi infrastructura unor localitati si, cel mai important, oameni care pana atunci avusesera doat viziuni, acum au realizat lucruri concrete si i-au ajutat si pe altii sa-si descopere adevaratul potential.

Untitled Document
Untitled Document